Syn-Ake: eden najboljših izumov v švicarski farmacevtski industriji, ki je prejel nagrado Swiss Technology 2006 in je priznan v celotni svetovni kozmetični skupnosti. SYN-AKE je tripeptid – produkt molekularnih tehnologij, ki posnema učinek peptida, ki se nahaja v strupu templjeve kuffije (strupena kača).

Anti-wrinkle serum za obraz deluje na ravni blokiranja receptorjev in posledično na ravni blokiranja živčnega impulza, ki povzroči krčenje obrazne mišice. Sprostitev obraznih mišic vodi v glajenje gub in pomaga ohranjati gladko kožo.

Visokomolekularna hialuronska kislina ima najvišjo higroskopičnost, kot katerikoli vlažilec. Enakomerno razporejena po površini kože hialuronska kislina tvori lahek film, ki aktivno “ujame” in zadrži vlago iz zraka. Film ima kisle lastnosti, kar preprečuje rast bakterij, hkrati pa ustvarja vlažno okolje za izboljšanje presnovnih celičnih procesov.

Kako uporabljati?

Nanesite na očiščeno kožo obraza – lokalno ali v celoti, odvisno od indikacije. Pustite delovati 2-3 minute, da se popolnoma vpije.