Bianshi je najredkejša vrsta poldragega kamnitega črnega žada. Ta kamen se da dobiti le na enem območju na Zemlji, ki se nahaja v provinci Shandong (Kitajska). Kamen je meteoritnega izvora – pred 63 milijoni let je na to mesto padel velik meteorit. Klinično je ugotovljeno, da ima Bianshy močno terapevtsko moč in pozitivno vpliva na celotno telo.
Masažna ploščica Guasha Bianshi iz črnega nefrita po svoji lepoti lahko še boljša, kot drugih kamniti izdelki. Primerna je tako za moške kot za ženske. Ploščica Bianchi je prijetna na dotik in ima lepo barvo.

Učinek, ki ga je mogoče doseči z določenimi lastnostmi Bianshija

  • Infrardeče in ultrazvočno sevanje. Kamen sprošča zdravilne žarke dolžine, ki se ujemajo z valovi človeka. Ti dejavniki prispevajo k aktiviranju različnih procesov v celicah. Poteka izmenjava energije in kamen daje pozitivne tokove človeku. Vsi ti procesi se dogajajo na celični ravni in prispevajo k pomlajevanju telesa.
  • Prisotnost mineralov, koristnih za telo.
    Skrbeti za izdelek iz žada je enostavno. Mineral lahko občasno operite v milni vodi, milo temeljito sperete pod tekočo vodo. Bolje je shranjevati izdelke iz žada v škatli ali v specialno določenem mestu, kjer ploščica se ne bo razbila.