Naj se vam na kratko predstavim. Ime mi je Evgenija in moje poslanstvo je pomagati ljudem. Že kot majhna sem bila tako naravnana in se zaradi tega odločila, da bom rehabilitolog. V Ukrajini sem prvotno zaključila študij na Tavrijeski Nacionalni Univerzi V. I. Vernadskega in si pridobila naziv Učiteljica Ruskega jezika in literature. Po tem študiju sem na isti univerzi nadaljevala in zaključila študij na smeri Telesna rehabilitacija in si pridobila naziv Specialistka telesne rehabilitacije, ter takoj začela z delom kot rehabilitolog pri zasebnem zdravniku osteopatu. Kasneje, ko sem prišla v Slovenijo sem nadaljevala delo na področju masaž. Svoje delo opravljam že vrsto let in sem si v tem času pridobila veliko izkušenj in znanj.

V Ljubljani zdaj nadaljujem svoje ljubljeno delo. Masaža ni samo moj poklic, ampak del mojega življenja, ki mi prinaša veliko zadovoljstva. Stranke mi dajejo energijo in me osrečujejo, ko vidim kako se zadovoljne vračajo in se zahvaljujejo. To je meni najbolj pomembno, ker dobim potrditev, da delam dobro. Vsaka stranka mi pomeni ogromno zato se vsaki stranki maksimalno tudi posvetim.

Izvajam klasične in protibolečinske masaže s predogledom stanja hrbtenice, ob kateri boste deležni svetovanja kakšne vaje so potrebne za obolele dele hrbtenice. Izvajam tudi masažo z vročimi kamni, medeno masažo ter anticelulitne programe s prehranskim svetovanjem in limfno drenažo. Odločite se lahko tudi za delne 30 minutne masaže, kjer vam zmasiram hrbet, vrat, ali noge. Pri klasični in protibolecinski masaži se osredotočim predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah. Za svoje redne obiskovalce imam pogoste popuste in akcije.

Pri obisku boste dobili podrobno konzultacijo glede stanja vaše hrbtenice in možnih načinov vzdrževanja njene giblivosti in funkcionalnosti.

Vljudno vabljeni !

Evgenija Markez

Sprejem naročil

separator

Delovni čas

separator

ponedeljek14:00 - 20:00
torek08:30 - 16:00
sredaZAPRTO
četrtek14:00 - 20:00
petek08:30 - 16:00
sobotaZAPRTO
nedelja in praznikiZAPRTO

Rezervacija termina

separator

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.

Naša lokacija

separator

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Splošni pogoji podjetja.
Sprejmem