Zdrav duh v zdravem telesu

Obvestila

Pravila in obvestila za koriščenje kuponov in bonov

Spoštovane stranke!

Naprošamo Vas, da si preberete način koriščenja kuponov in bonov, saj občasno prihaja do nesporazumov. Za informacije v zvezi z našimi storitvami, cenami, rezervacij terminov, pogojih poslovanja, odpovedi terminov ali za kakršnekoli druge spremembe smo dosegljivi na elektronski naslov info@studio-viktorija.si.

 

Kupcem kuponov in imetnikom darilnih bonov sporočamo

1. Kupon ali darilni bon je unovčljiv SAMO do datuma veljavnosti, kar pomeni, da je storitev potrebno v celoti izkoristiti izključno do datuma, ki je jasno naveden na darilnemu bonu ali kuponu. Pred nakupom se vedno prepričajte o pogojih koriščenja (npr: da delamo samo ob nekaterih dnevih in samo ob nekaterih urah, da ni združevanja kuponov in podobno).

2. Za rezervacijo termina je potrebno poklicati mesec dni prej, kajti v nasprotnem primeru strankam ne moremo zagotoviti pravočasnega koriščenja kupona ali darilnega bona.

3. V kolikor imetniki kuponov ali darilnega bona pokličete tik pred koncem, ki je naveden kot rok za koriščenje, se lahko zgodi, da ne bo prostih terminov za vašo že plačano storitev, zato je ne boste mogli izvesti.

4. V kolikor pride do nepotrebnih nesporazumov zaradi nepravočasne rezervacije termina, nismo dolžni in nikakor ne podaljšujemo veljavnosti kupona ali darilnega bona. Veljavnost kupona se lahko podaljša za 14 dni samo v primeru če se doplača do polne vrednosti storitve  po uradnem ceniku. Kuponi se ne združujejo.

5. V primerih, ko pride do sprememb stanj kot je nosečnost ali bolezen, zaradi česar ne morete koristiti kupona ali darilnega bona, predlagamo, da poskrbite za unovčenje le tega na drugačen način. Kupon ali bon lahko podarite drugi osebi, imate pa tudi možnost bon zamenjati za drugo storitev, ki jo nudimo, vendar le za dejansko ceno, ki ste jo plačali za kupon ali bon in nikakor ne drugače.

6. Morebitne menjave kuponov ali bonov določamo skupaj po predhodnem dogovoru in soglasju obeh. 

7. Vsako odpoved termina je potrebno obvestiti vsaj 24 ur pred že dogovorjenim terminom. V kolikor pride do odpovedi v manj kot 24 urah se vam termin šteje za koriščen. 

8. Zamujanje na termin pomeni, da se vam storitev skrajša za čas zamude, razen če za vami ni naročene nove stranke. Pravilo ne velja za zadnjo delovno uro v dnevu. Prosimo, da razumete, da je za vsako stranko rezerviran čas tretmaja. Če zamudite, bodo vse stranke za vami čakale.

9. Vsem strankam zagotavljamo kakovostno opravljeno storitev, profesionalno in kvalitetno obravnavo in verjamemo, da se boste v naših prostorih skupaj z nami počutili prijetno in zadovoljno.

 

Vaš Studio Viktorija