Pred vami je politika zasebnosti, dokument v katerem boste našli vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki jo izvajamo v podjetju STUDIO VIKTORIJA, Evgenija Markež s.p.

Za večjo preglednost vam ponujamo interaktivno kazalo vsebine, s katerim lahko hitreje dostopate do podatkov, ki vas najbolj zanimajo.

Vsebina

Kdo obdeluje moje osebne podatke?………………………………………. 1

Zakaj uporabljate moje osebne podatke?………………………………… 1

Ali moje podatke delite s tretjimi osebami?…………………………….. 2

Kako varujete moje osebne podatke?……………………………………….2

Katere pravice imam na voljo?………………………………………………. 2

Spletni vtičniki ……………………………………………………………………..3

Imate vprašanje?…………………………………………………………………..4

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Obdelavo osebnih podatkov izvaja upravljavec osebnih podatkov; podjetje STUDIO VIKTORIJA, Evgenija Markež s.p.

Podatki o upravljavcu:

STUDIO VIKTORIJA, Evgenija Markež s.p.

Knezov štradon 14B, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 90341023

Matična številka: 6445292000

Upravljavca lahko kadarkoli kontaktirate na:  info@studio-viktorija.si

Zakaj uporabljate moje osebne podatke?

Ta politika zasebnosti je namenjena:

  • uporabniki naših storitev,
  • kupci naših izdelkov,
  • naročniki naših spletnih tečajev,
  • naročniki na naše e-novice in
  • posamezniki, ki nas kontaktirajo v zvezi z našo ponudbo.

Vse osebne podatke, ki jih zbira upravljavec, obdelujemo za določene namene, opredeljene v spodnji tabeli. Vse osebne podatke obdelujemo na ustrezni pravni podlagi, kot opredeljeno spodaj.

Namen Vrste osebnih podatkov Pravna podlaga Rok hrambe
Izvajanje naših storitev Ime, priimek, e-naslov, telefonska številka, podatki o rezerviranem terminu in izbrani storitvi Pogodbeno razmerje 5 let od zaključka posla
Obravnava povpraševanja (ne glede na način komunikacije) Ime in priimek, telefonska številka, e-naslov, podatki o željenem terminu in izbrani storitvi, dodatni podatki, ki jih posreduje potencialni naročnik Predpogodbeno razmerje 1 mesec od zaključka komunikacije
Oprava nakupa v spletni trgovini Ime in priimek, telefonska številka, e-naslov, naslov za dostavo, podatki o plačilnem sredstvu Pogodbeno razmerje 5 let od zaključka posla
Pošiljanje e-novic Ime in priimek, e-naslov Zakon Do preklica

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno, razen kadar bi posredovanje osebnih podatkov zahtevala zakonodaja. V tem primeru ste osebne podatke dolžni posredovati. Določene osebne podatke potrebujemo za to, da vam zagotovimo storitev. V kolikor se odločite, da nam podatkov, ki jih potrebujemo za opravo določene storitve ne boste posredovali, vam določenih storitev ne moremo nuditi.

Ali moje podatke delite s tretjimi osebami?

V Studiu Viktorija vaših osebnih podatkov ne delimo s tretjimi osebami.

Kako varujete moje osebne podatke?

Za varnost vaših osebnih podatkov redno skrbimo in sicer so osebni podatki, ki jih obelujemo varno shranjeni na zavarovanem računalniku, do katerega nepooblaščene osebe nimajo dostopa.

V določenih primerih so osebni podatki shranjeni tudi v službenem telefonu, ki je prav tako varovan.

Vsi dokumenti v fizični obliki se hranijo v pisarni, kjer dostop do dokumentov ni mogoč.

Zavedamo se, da lahko, kljub varnostnim mehanizmom, ki smo jih vzpostavili, pride do varnostnega incidenta. V ta namen smo oblikovali poseben protokol, s katerim bomo takšne incidente obravnavali hitro, učinkovito in skladno z zakonodajo.

V kolikor bi prišlo do varnostnega incidenta, pri katerem obstaja verjetnost, da so bile ogrožene pravice in svoboščine posameznikov, bomo o takšnem incidentu nemudoma, vendar ne kasneje kot v 72ih urah, obvestili pristojni nadzorni organ. V kolikor pa bi prišlo do varnostnega incidenta, ki lahko povzroči veliko tveganje za pravice in svoboščine posameznikov, pa bomo o tem nemudoma obvestili tudi zadevne posameznike.

Katere pravice imam na voljo?

Glede obdelave vaših osebnih podatkov, ki jo izvajamo, so vam na voljo naslednje pravice:

  1. Pravica do dostopa in izpisa osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča pridobitev informacij o obdelavi osebnih podatkov, hkrati pa imate tudi možnost vpogleda oz. pridobitve kopije vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.
  2. Pravica do popravka osebnih podatkov: možnost imate, da zahtevate popravek netočnih ali nepopolnih podatkov, ki jih vodimo o vas.
  3. Pravica omejiti obdelavo osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da podatke, kjer je sicer možen izbris, vseeno ohranite v hrambi zaradi kasnejših dokazovanj v različnih uradnih postopkih. Prav tako vam ta pravica omogoča začasno omejitev obdelave za čas trajanja odločanja o popravku ali ugovoru, ki poteka pri upravljavcu.
  4. Pravica do izbrisa osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da v določenih primerih zahtevate izbris podatkov, ki jih vodimo o vas. Kadar predstavlja pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov zakon ali veljavna pogodba, vaših osebnih podatkov ne moremo izbrisati.
  5. Pravica do preklica privolitve: kadar vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi privolitve (soglasja), imate možnost to privolitev kadarkoli preklicati. Preklic privolitve ne pomeni negativnih posledic za vas. Opozarjamo vas, da vam po preklicu privolitve določenih storitev ne bomo mogli več nuditi.
  6. Pravica do ugovora obdelavi osebnih podatkov: ta pravica vam je na voljo, kadar pride do obdelave osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov. Omogoča vam, da od upravljavca zahtevate, da preneha izvajati obdelavo. Opozarjamo vas, da ima upravljavec v določenih primerih možnost tak ugovor zavrniti. Upravljavec bo v vsakem primeru prenehal z obdelavo, v kolikor boste ugovarjali neposrednemu trženju.
  7. Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da zahtevate, da vaše osebne podatke posredujemo drugemu upravljavcu v strojno berljivi obliki. To je možno le, v kolikor vaše podatke obdelujemo z avtomatiziranimi sredstvi in kadar gre za podatke zbrane na podlagi privolitve oz. pogodbenega odnosa.

Upravljavec ne izvaja avtomatiziranega odločanja pri obdelavi osebnih podatkov.

Vaše pravice lahko izvajate tako da nam pišete na  info@studio-viktorija.si z zadevo varstvo osebnih podatkov.

Vaše zahteve bomo obdelali v najkrajšem možnem času in najkasneje v roku 30 dni od prejema. V kolikor bo določena zahteva tako obsežna, da bo reševanje trajalo dlje časa, vas bomo o tem predhodno obvestili in vam podali okviren rok za pripravo odgovora.

Pridržujemo si pravico, da vas, v primeru podaje zahteve po izvajanju katere od vaših pravic, zanesljivo identificiramo. V kolikor nam z zahtevo ne boste poslali osebnih podatkov, na podlagi katerih vas lahko zanesljivo identificiramo, vas bomo zaprosili za dodatne osebne podatke. V primeru, da nam dodatnih osebnih podatkov v roku ne boste posredovali, bomo vašo zahtevo zavrgli.

V kolikor ste mnenja, da je prišlo do kršitve varstva osebnih podatkov lahko vedno podate pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, ki ga v Sloveniji predstavlja Informacijski pooblaščenec.

Spletni vtičniki

Na spletni strani imate možnost uporabe spletnih vtičnikov. Opozarjamo vas, da te vtičnike upravljajo tretje osebe; tj. posamezna socialna omrežja.

Uporaba vtičnikov na spletu je na lastno odgovornost posameznika. Vsako socialno omrežje deluje na podlagi lastnih pravil zasebnosti, ki niso povezana s pravili upravljavca.

Odgovornost za interakcijo s socialnim omrežjem in vse posledice, ki so povezane ali lahko izhajajo iz te interakcije nosi izključno posameznik.

Imate vprašanje?

Kadarkoli nas lahko kontaktirate z dodatnimi vprašanji glede varstva osebnih podatkov tako da nam pišete na:  info@studio-viktorija.si.