Uspešnica v Studio Viktorija

separator

Klasična protibolečinska masaža hrbta izboljša krvni in limfni pretok, zmanjšuje mišične napetosti in bolečine. Masaža hrbta odpravi utrujenost in občutek razdraženosti ter napetost v mišicah, ki nastane zaradi posledic slabe drže, neprimernih ležišč, fizične obremenjenosti ipd. Masaža hrbta je zelo pomembna in najbolj pogosto iskana masaža V Studiu Viktorija.

Nepravilna drža, delo za računalnokom, slabi pogoji za delo, premalo gibljiv način življenja pripeljejo do ukrivljenosti v hrbtenici, kar povzroča mišično napetost okoli ukrivljenosti. Napeta mišica stiska krvne žile, arterije, kapilare in živce ter s tem omeji pretok krvi čez mišico in povzroči zastoj limfe. Kri je življenje za mišico, ker z vodo, aminokislinami, glukozo, vitamini, minerali in kisikom hrani mišično tkivo. Funkcija krvi in limfe je med drugim tudi odnašati nesnago iz mišice. Če mišica jemlje hrano in “vdihuje” kisik, ona tudi odvaja in “izdihuje” ogljikov dioksid. Z omejitvijo prekrvavitve se ta proces skoraj ustavi.

Mišica je podhranjena in zastrupljena, zato s časom postane slabo gibljiva, vneta in razboljena. Podhranjena mišica išče, kje bi dobila hrano ter jo vzame iz vretenc hrbtenice in medvretenčnih hrustancov. Z metodo adsorbcije vleče v sebe minerale in vitamine, da bi se lahko nahranila. Kot posledica so oslabljena vretenca in hrustanci zaradi česar se bolečina v hrbtu še poveča. Ta proces se imenuje “degenerativna sprememba”, ki pelje lahko do hernije diska. Z protibolečinsko masažo hrbta zmehčamo otrdele mišice, pospešimo prekrvavitev in odtok limfe. Bolečina izgine in se poveča gibljivost hrbtenice. S tem se izboljša kakovost življenja.

Ruska tradicionalna in alternativna medicina sta združene, zato vsak redni zdravnik priporoča terapijo desetih masaž. Zakaj? Po prvih treh obiskih se organizem šele navadi na masažo. Izboljša se prekrvavitev mišice kar lahko povzroči reakcijo, ki se izraža z bolečino v mišici. V naslednjih treh ali štirih obiskih se hrbtenica prepusti zdravljenju, rezultati zdravljenja so zelo uspešni, ker bolečina popolnoma izgine. Zadnji trije obiski so potrebni za okrepitev učinka. Po tem ko je terapija končana se začnejo procesi samozdravljenja. Mišica ni več napeta in je normalno prekrvavljena tako da ni več zastoja limfe in organizem se lahko sam zdravi.

protibolecinska masaza hrbta
“Trajanje masaže hrbta: 30 minut.”

Akutna bolečina v hrbtu in kako si lahko pomagamo?

separator

Ljudje pogostokrat doživijo neznosne bolečine v hrbtu. Poznavanje postopkov prve pomoči lahko ublaži trenutno stanje.Najprej je potrebno osebo položiti na trdo podlago v fiziološko udoben položaj. Pod kolena podložimo blazino ali odejo in s tem zmanjšamo napetost živčnih korenin. V tem položaju se bolečina znatno zmanjša. Priporočljive so alternativne metode zdravljenja, kot so elektroakupunktura in poprov obliž. V Studiu Viktorija vam pomagamo z revolucionarno napravo, ki opravlja funkcijo elektroakupunkture ter takoj ublaži bolečino, in poprovim obližem, ki bo ogrel razboljen predel mišičnega tkiva. Brez analgetikov se boste zelo hitro počutili spet bolje. Omenjena terapija je zelo učinkovita in nima konkurence v Sloveniji. Ko akutna bolečina mine, je potrebno narediti kuro protibolečinske masaže. Protibolečinska masaža hrbta bo dokončno odpravila bolečino.

protibolecinska masaza hrbta - kako si lahko pomagamo
“Pri akutni bolečini je prepovedana masaža hrbta, savna in konzumiranje alkohola.”

8 razlogov zakaj je protibolečinska masaža hrbta nujno potrebna

separator

 1. Izboljša krvni in limfni pretok.
 2. Zmanjšuje mišične napetosti in bolečine.
 3. Odpravi utrujenost in občutek razdraženosti.
 4. Odpravi napetost v mišicah.
 5. Preprečuje zastrupljanje mišic.
 6. Preprečuje degenerativne spremembe.
 7. Preprečuje hernije diska.
 8. Vspostavi pogoje za samozdravljenje mišic.
“Zato naredite nekaj za svoje zdravje in se naročite še danes. Telo vam bo hvaležno.”

Zakaj se odločiti za masažo v Studiu Viktorija?

separator

 1. Zaradi strokovnosti.
 2. Zaradi dolgoletnih izkušenj.
 3. Zaradi uspešnega odpravljanja bolečin.
 4. Ker se stranke vedno znova vračajo zadovoljne in se zahvaljujejo.
 5. Pri nas vam bom pomagala odpraviti težave.
Evgenija Markež

Kontaktne informacije