Naši strokovnjaki za terapevtsko masažo hrbta uporabljajo poseben pristop in napredne tehnike za doseganje največjega učinka. Naša terapevtska masaža hrbta vam bo pomagala hitro se znebiti bolečin in si povrniti zdravje.

Ne pustite bolečin v hrbtu brez pozornosti. Zaupajte našim strokovnjakom za terapevtsko masažo hrbta, da vam pomagajo počutiti se bolje. Vaše zdravje je naša glavna skrb. Ne zamudite priložnosti, da se vrnete k aktivnemu življenju brez bolečin v hrbtu.

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled YouTube tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
Sprejmem

Kakšna je razlika med terapevtsko masažo hrbta in klasično?

separator

✅ Za izvajanje terapevtske masaže hrbta moramo pregledati stanje telesa in ugotoviti vzrok težave. In to zahteva posebno, globoko znanje. Pred izvajanjem klasične masaže pregled se ne dela, ker ona pravzaprav ne rešuje težav. Narejena je samo zato, da se nared

✅ Terapevtska masaža globinsko deluje na trigger točke (vozle). Klasična masaža nima tega učinka.

✅ Terapevtska masaža je precej trda in globoka. Ne boste spali med to masažo. Klasična pa je zelo površna in nežna. Ljudje med masažo velikokrat zaspijo in včasih celo smrčijo

✅ Po terapevtski masaži bolečina skoraj takoj izgine. Po klasični pa praktično ni učinka.

✅ Terapevtska masaža od terapevta zahteva veliko znanja in truda. Tega ne zmorejo vsi maserji. Klasično masažo izvajajo tudi tisti, ki skoraj ne znajo masirati. Zato za terapevtsko masažo je znanje anatomije, fiziologije, biomehanike telesa in patologije obvezno.

Če želite rešiti težave z zdravjem gibalnega sistema, izberite terapevtsko masažo, klasična vam ne bo pomagala. In ne pozabite se pozanimati o usposobljenosti terapevta. To je v vašem interesu.

Za naročanje na masažo pokličite na 040 471 939. V naših rokah ste popolnoma varni.

Evgenija Markež

Kontaktne informacije