Project Description

Brazilska depilacija je depilacija, o kateri je marsikatera želela vedeti nekaj več vendar se je sramovala vprašati. Tukaj sem napisala vse podrobnosti o postopku, kot tudi nasvete in skrivnosti izvajanja depilacije.

Če si želite imeti popolnoma gladko in neverjetno mehko kožo na najbolj občutljivem področju,  bo Brazilska depilacija prava izbira za vas. Z minimalnim denarjem in v kratkem času je zagotovljen odličen rezultat!

brazilska depilacija
“Metodo odstranjevanja dlak na najbolj skrivnih delih telesa s pomočjo sladkorja so začeli izvajati že v daljni preteklosti. Zdaj se dlake odstranjujejo tudi z voskom.”

Kakšen vosek uporablja Brazilska depilacija?

separator

Odvisno od debelosti dlak in občutljivosti kože, uporablja vosek za depilacijo s trakovi ali vosek za depilacijo brez trakov.

Brazilska depilacija in priprava na njo

separator

Če ste se odločili za Brazilsko depilacijo je najboljši rezultat pred takšno depilacijo, da upoštevate nekaj preprostih pravil. Dva dni pred odstranjevanjem dlak očistite kožo z mehkim pilingom. Lahko greste pred postopkom v toplo kad, da si s toploto zmehčate kožo. Brazilska depilacija bo manj boleča, če na dan odstranjevanja dlak ne nanašate kreme ali losjona na predel, ki se bo izvajala Brazilska depilacija. Koža mora biti popolnoma suha.

Brazilska depilacija in postopek izvajanja

separator

Najprej kozmetičarka temeljito očisti kožo s tonikom ali s specialno razmaščevalno tekočino in napudra s smukcem. Potem se namaže vosek po rasti dlak. Če kozmetičarka med postopkom Brazilske depilacije uporablja vosek za depilacijo brez trakov, najprej počaka, da se on povsem strdi, nato pa s hitrim gibom potegne proti rasti dlak. Če kozmetičarka uporablja vosek za depilacijo s trakovi, na vosek nalepi trak tako, da ga potegne s hitrim gibom proti rasti dlak. Dlaka se odstrani iz lasnega mešička, kar omogoča koži, da za dolgo časa ostane gladka. Skupaj z voskom se odstrani še ne utrjena dlaka v njem ter tudi odmrle kožne celice. To dokončno naredi kožo gladko in svilnato.

“Celoten postopek traja v povprečju od 20 do 30 minut.”

Kakšna je dolžina dlak za učinkovito Brazisko depilacijo?

separator

Brazilska depilacija in njena učinkovitost metode je v veliki meri odvisna od dolžine dlak na tretiranem področju. Če ste že kdaj bili na Brazilski depilaciji potem mora biti dolžina dlak vsaj 4,5 mm, in če ste prvič na takem posegu, potem mora biti dolžina dlak 6-8 mm. Na žalost je postopek boleč, še posebej na področju izvajanja depilacije, zato morate upoštevati nekaj preprostih nasvetov, ki lahko pomagajo zmanjšati bolečino.

Kako zmanjšati občutek bolečine?

separator

Tukaj je nekaj cenovno dostopnih in učinkovitih metod in sicer:

 • Brazilska depilacija se izvaja v času kosila, in to zlasti med 13:00 in 15:00. Znano je, da je v tem obdobju človek manj občutljiv na bolečino.
 • Za približno 40 minut vzemite kakšen analgetik. Najbolje pomaga Analgin ali Nalgesin.
 • Neposredno pred postopkom brazilske depilacije, če imate tako možnost, si lahko obrišete kožo na predelu bikini s koščkom ledu. Kljub bolečini ima Brazilska depilacija odstranjevanja dlak številne pozitivne vidike.

Brazilska depilacija in njene prednosti

separator

 • Z rednim ponavljanjem Brazilske depilacije dlake postajajo vse bolj mehke in tanke, tako, da ne rastejo več tako debele.
 • Dlačne konice so stanjšane, ker dlake rastejo naravnost iz folikla.
 • Vosek ne draži kože, ne povzroča srbenja in rdečice.
 • Brazilska depilacija vam zagotovi, da nimate opravka z depilacijo od 15 do 21 dni.
 • Cena Brazilske depilacije je cenovno dostopna za vsakogar.
 • Prav tako je zelo pomembno, da proces Brazilske depilacije ne omejuje vitalne funkcije živih celic kože, ker odstrani samo odmrle delce kože. Torej, v bistvu je to neke vrste piling. Zato se izboljša tudi celoten videz kože.

Brazilska depilacija in njene značilnosti

separator

Brazilska depilacija se bolj prijetno izvaja, če se na začetku bolj udobno namestimo in s tem sprostimo. Vosek se ne sme nanašati na debelo, sicer ne bo mogoče dobiti želenega učinka. Poskus odstranjevanja dlak na enem področju se lahko ponovi do 3-krat. Prva dva dni po postopku, ni priporočljivo hoditi na bazen, v savno, kopel in športne dvorane. Zaradi potenja se razširijo pore in je možnost okužb toliko večje. Ta pravila je treba upoštevati. Toda v nekaterih primerih ni mogoče izvesti postopka.

Brazilska depilacija in kontraindikacije

separator

Brazilska depilacija ni primerna za tiste, ki trpite za alergijo na vosek in njegove sestavine.

Brazilska depilacija ima resno kontraindikacijo tudi pri sladkorni bolezni na katerikoli stopnji razvoja. Na postopek ne smete priti, če ste dobili menstruacijo ali imate nalezljivo bolezen.

Zakaj se odločiti za depilacijo v Studiu Viktorija?

separator

 1. Zaradi strokovnosti.
 2. Zaradi dolgoletnih izkušenj.
 3. Zaradi uspešnega pomlajevanja kože.
 4. Ker se stranke vedno znova vračajo zadovoljne in se zahvaljujejo.
 5. Pri nas vam bom pomagala in svetovala kako dosežete lepši in bolj zdrav videz kože.

Sprejem naročil

separator

Delovni čas

separator

ponedeljek14:00 - 20:00
torek08:30 - 16:00
sredaZAPRTO
četrtek14:00 - 20:00
petek08:30 - 16:00
sobotaZAPRTO
nedelja in praznikiZAPRTO

Rezervacija termina

separator

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.

Naša lokacija

separator

Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Splošni pogoji podjetja.
Sprejmem

“Zato ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin obiska.”

NAROČI SE